top of page

ANGLEŠKI IN NEMŠKI JEZIK

" Die Grenzen meiner Sprache bedeuten die Grenzen meiner Welt."

Ludwig Wittgenstein

80-urni splošni tečaji potekajo od 1. do 4. stopnje oz. od ravni A1 do B1 po skupnem evropskem jezikovnem okviru. Začetni tečaj je namenjen udeležencem, ki se nikoli niso učili angleškega ali nemškega jezika, nadaljevalni pa tistim, ki že poznajo osnove jezika in želijo svoje znanje osvežiti in ga nadgraditi za čim bolj suvereno ter učinkovito sporazumevanje. Poudarek je na osnovnih slovničnih strukturah, branju, slušnem in pisnem sporazumevanju ter širjenju besednega zaklada. S tečaji predvidoma pričnemo v mesecu oktobru, potekajo pa dvakrat tedensko v popoldanskem času, predvidoma do meseca januarja.

 

Če ste se angleškega ali nemškega jezika že učili in ne veste, katera stopnja tečaja bi bila za vas primerna, lahko pri nas opravite uvrstitveni test, mi pa vas na podlagi rezultatov in pogovora pred vključitvijo vključimo v tečaj, ki je nadgradnja vašega trenutnega znanja.

 

Vse dodatne informacije so vam na voljo po elektronski pošti: sonja.f@lulendava.si ali po telefonu, na številki: 02/578-91-94.

bottom of page