top of page
l9eFNqGkjqVG.jpg
Logotip_Perec_2021_END_kvadrat_png-01.png
79a27e32956e5e71df26_62455013.jpg

Center za družine Perec predstavlja osrednji prostor v lokalnem okolju, ki je namenjen druženju in zagotavljanju potreb različnih oblik družin v vseh življenjskih obdobjih.

Vsebine Centra za družine Perec prispevajo k lažjemu usklajevanju poklicnega, družinskega in zasebnega življenja, krepitvi enakih možnosti žensk in moških ter nudijo informacije in znanja za kakovostno življenje posameznic in posameznikov oziroma družin. S Centrom za družine Perec ponujamo družinam različnih oblik v vseh življenjskih obdobjih prostor, kjer se lahko člani ene družine in člani različnih družin med seboj družijo, s pomočjo različnih aktivnosti pa razvijajo in nadgrajujejo temeljne poklicne kompetence, ter s ponujeno podporo strokovnih delavcev centra, pridobijo relevantne informacije ob različnih problemskih situacijah v njihovem življenju, za lažje reševanje določenih težav.

Vsebinski sklopi:

Vizija Centra za družine Perec je postati podporni, svetovalni, izobraževalni in informativni center za vsakega posameznega družinskega člana s poudarkom na druženju in izmenjavi znanja, pozitivnih izkušenj, dobrih praks in temeljnih vrednot pozitivno naravnane vključujoče družbe.

V Centru za družine Perec so vedno dobrodošli vsi člani razširjene družine – otroci, starši, stari starši, pa tudi enostarševske družine, mladi in bodoči starši.

Prostori centra za družine pa niso namenjeni zgolj organiziranim in vodenim aktivnostim, ampak so na voljo tudi vsem zainteresiranim za neformalno druženje. Mirna lokacija centra omogoča odličen prostor za popoldansko kavico oziroma čaj, brezskrben klepet ali zgolj prostor za duševni oddih od vsakodnevnih obveznosti. V tem času je vedno na voljo vsaj en član ekipe Perec, ki si bo z veseljem vzel čas za vas, če si boste to zaželeli.

Zato lepo vabljeni v naše prostore, tako na vse naše aktivnosti.

ODPIRALNI ČAS.jpg

Izvedene aktivnosti

Knjiga pohval in pritožb_2_png_transperent-01.png

Kontaktni podatki:                                                                                              

Ljudska univerza Lendava

Kidričeva ulica 1

9220 Lendava

Tel: +386 (2) 578 91 92

Email: izobrazevanje@lulendava.si

Lokacija centra: Ulica heroja Mohorja 2, 9220 Lendava

Email: center.perec@gmail.com

Gsm: 069 763 258

Delovni čas:
ponedeljek-sreda: 12.00 - 17.00
četrtek-petek: 12.00 - 18.00

Vsebine so financirane s strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Občine Lendava in so za uporabnike Družinskega centra Perec - BREZPLAČNE.

logolu.jpg
MDDSZ1.jpg
bottom of page